BRUKERFORUM 2018

ONSDAG 7. - TORSDAG 8. NOVEMBER - CLARION HOTEL & CONGRESS TRONDHEIM

Velkommen til årets brukerforum for View Software, Uni Pluss og Synkarion.

VI ER FULLBOOKET!

Et felles forum med fokus på kompetanseheving, brukerfunksjonalitet og faglig input
Vi har nå fått en stor produktportefølje som vi ønsker å dele med dere. Vi vil vise dere all den funksjonalitet du kan få tilgang på og hvordan dere skal bli de beste brukerne av våre produkter.

Vi har også vært så heldig å få mange dyktige foredragsholdere til årets brukerforum og de vil dele all sin kunnskap med dere. Programmet er spennende og fullpakket med fag, produktinformasjon og kompetanseheving.

Påmeldingsfrist: UTGÅTT! VI ER FULLBOOKET!


Sponsor:
FOREDRAGSHOLDERE OG UNDERHOLDNING


Pellegrino Riccardi

Mesterlig historieforteller og observerende humor

Pellegrino Riccardi er en av Norges absolutte eksperter på kommunikasjon og samhandling mellom mennesker, med en høyprofilert kundeliste som inkluderer Statoil, Telenor, Hydro, Aker Solutions, Statkraft, Utenriksdepartementet og Det Norske Veritas, for å nevne noen.

Frode Alnæs

Artist og låtskriver

Frode Alnæs er gjennom 30 år blitt feiret som en av norsk musikks mest populære og suksessrike artister og låtskrivere. Han har i alle år gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør.

Andreas Marhaug

Ingeniør - Drift og vedlikehold

Andreas har en betydelig rolle i Maintech på utviklingen av tjenester innenfor Industri 4.0, maskinlæring og prediksjonsvedlikehold. Andreas er utdannet ingeniør fra Universitet i Tromsø og Sivilingeniør fra NTNU. Etter endt utdannelse gikk Andreas fra studentlisten til lønningslisten ved NTNU, der han jobbet med forskning, industriprosjekter og utdanning innen vedlikehold.

Ivar Gjervan

Strategisk rådgiver/Arkitekt - Atea

Ivar Gjervan kommer fra Atea og har stor erfaring med IT arkitektur, da spesielt Microsoft Data Plattform og Microsoft Cloud Services. Ivar vil snakke om Skytjenester og de fantastiske mulighetene skytjenester som Azure gir.

Marianne S. Aasen

Direktør konsept og plan - Bane NOR

Marianne forteller om Bane NOR sine erfaringer knyttet til byggkategorisering og nytt vedlikeholdskonsept. Hun vil snakke om hvordan de jobbet for å ta kontrollen tilbake over egne data.

Kicki Sanfridsson

Prosessansvarlig Skistar

Kicki Sanfridsson kommer fra Skistar og har ansvar for implementeringen i View Maintenance i alle deres skianlegg. Med seks forskjellige anlegg under samme tak så er det hennes oppgave å sørge for at alle deres vedlikeholdspersonell jobber på så lik mulig måte. Hun kommer for å fortelle om deres prosesser og hvordan de bruker programmet i den daglige driften.

Frost Eiendom

Frost Eiendom er en anerkjent og profesjonell gårdeier og Trondheims største private boligutleier. Selskapet ble etablert i 1943 av murmester Ola Frost, og forvalter og leier i dag ut 1300 boliger, hybler og 12000 kvm kontor og næringslokaler.

Bjørn Brunstad

Prosjektleder - BIM

Bjørn Brunstad arbeider med standardisering for Bygg- og eiendomsbransjen og Informasjonsteknologi. Hovedfokuset hans er digitaliseringen som pågår i samfunnet, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Arbeidet hans strekker seg fra geografiske informasjonssystemer (GIS) og Intelligente transportsystemer (ITS) til digitale byggeprosesser. Han har lenge vært dypt involvert i det pågående arbeidet med digitale byggeprosesser og BIM, og har i den senere tid startet arbeidet med å standardisere BIM for FDVU.

Svein Bjørberg

FDVU

Svein Bjørberg har vært en foregangsmann og pådriver for fremveksten av bygg og eiendomsforvaltning samt eiendomsledelse. Svein Bjørberg har to professorater ved NTNU, og har vært gjesteforeleser ved flere universiteter i utlandet i en årrekke. I 2016 mottok Svein Bjørberg BAE-rådets Byggenæringens hederspris.

Leiebolig AS

Leiebolig ble etablert i 2008 og er et solid selskap med god økonomi. De tilbyr komplette tjenester innen utleie og boligforvaltning i Oslo og Akershus.
Kunde- og porteføljeveksten er meget god og de er en av landets største utleiemeglere og forvalter over 2 000 boliger og rundt 50 bygårder.

Idfy

Sikker signering uten penn og papir - Digital signering har siden innføring ført til totale innsparinger. Potensialet i elektronisk avtalesignering er enormt. Hent ut effektiviseringspotensialet, du også!

Program


Onsdag 7. november

CEO Pål E. Berntsen sammen med Bjørn Davidsen ønsker alle velkommen til Brukerforum 2018.

Vår CTO Torgeir Pedersen tar dere med på en reise frem i tid og forteller hvilke planer vi har med våre produkter fremover og hvordan dette vil påvirke dere.

Før vi setter i gang med selve forumet så inntar vi en deilig i lunsj.

Lydia 5.8 kommer snart - Hva er nytt? m/Gro Ustad og Kaare Olsen.
Tilstandsappen klar for lansering m/Madeleine Mittet.

Uni Pluss blir en del av View Software AS fra 1.1.2019. Hva betyr det for brukerorganisasjonene? v/Bjørn Davidsen, Product Manager.

Nytt og Nyttig - ny funksjonalitet og enkle brukertips v/Geir Witsø.

Vi tar litt kaffe og går til det rommet som er aktuelt i de neste 45 minutter.

Fortsettelse: Tilstandsappen klar for lansering m/Madeleine Mittet.
View sin satsning mot FM - hvilken verdi har det for Lydia-kundene? m/VP Customer Success Sten-Roger Karlsen & CTO Torgeir Pedersen.

Brukernes tid – denne tiden disponerer brukerne uten at leverandør er til stede. v/Rigmor Frost, leder i brukerutvalget

Nytt og Nyttig fortsettelse med spørsmål fra brukerne v/Geir Witsø

Vi tar en kort pause mellom sesjoner og man kan gå til et annet rom dersom det er ønskelig

Svein Bjørberg snakker om vedlikeholdet. Hva er det? Hvorfor skal vi vedlikeholde? Hvordan vedlikeholder vi? Foredraget er åpent for alle.

Kundecase – Studentsamskipnaden i Agder:
Slik benytter vi Uni-plattformen for å skape god samhandling mellom drifts- og vedlikeholdsavdelingen og administrasjonen.
v/Ingrid Lauvsund Tennfjord, boligkonsulent Studentsamskipnaden i Agder.

Kundecase – Frost Eiendom AS:
Slik bruker vi selvbetjeningsløsningen uniAlltid som markedsførings- og servicekanal overfor våre kunder.
v/Rigmor Frost, daglig leder Frost Eiendom AS og Gry S. Brenne, avdelingsleder Voll Studentby.

Vi fortsetter fra forrige sesjon + Utvikling fremover og View Maintenance 4.0 v/Geir Witsø og CTO Torgeir Pedersen

Vi tar en kort pause mellom sesjoner og man kan gå til et annet rom dersom det er ønskelig

Tips & Tricks m/Henrik Waatland Jakobsen.
Du spør - vi svarer m/ Gro Ustad, Henrik Waatland Jakobsen, Knut-André Bjørnstad, Madeleine Mittet, Nora Johanne Klungseth og Christina Rosellò.

Skattejakt i Uni Eiendom24 – Vi viser ny og forbedret funksjonalitet og gir råd og tips om bruk av systemet. v/seniorkonsulent Erik Faugstad og systemutvikler Henrik S. Ødegård.

Skattejakt i Uni Eiendom og uniAlltid – Vi viser ny og forbedret funksjonalitet og gir råd og tips om bruk av systemet. v/kundekonsulent Sylvi-Ann B. Polland og seniorkonsulent Inger-Lise Farstad.

Anvendt maskinlæring - et praktisk eksempel v/Andreas Marhaug, MainTech.

Vi mingler med litt snacks og drinker

Vi tar en lengre pause hvor man gjør seg klar til kveldens underholdning

Frode Alnæs har i alle år gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør.

Hvert år kårer View årets vedlikeholder som blir vinner av den gylne fastnøkkel.

Etter en fantastisk middag og underholdning er det mulighet for de som ønsker å trekke over til baren

Torsdag 8. november

Vi ønsker alle velkommen til dag 2

Pellegrinos talestil er en sømløs blanding av mesterlig historiefortelling og observerende humor, som han selv beskriver som «edutainment» (education + entertainment).

Byggkategorisering og nytt vedlikeholdskonsept - tar tilbake kontrollen over egne data v/Marianne S. Aasen fra Bane NOR.

Nøkler og elektronisk adgangskontroll – Gjennomgang av nyutviklet løsning. v/utviklingssjef Øyvind Bergflødt-Kvamme og senior systemutvikler Esben Føllesdal.
GDPR – Hvordan har Uni Pluss tilpasset programvaren for å møte de nye kravene til personvern? v/utviklingssjef Øyvind B. Kvamme.

Kicki Sanfridsson forteller om deres prosesser og hvordan de bruker programmet i den daglige driften på alle deres anlegg.

Sikkerhet og håndholdte løsninger m/CTO Torgeir Pedersen og Atea.

Standard FDV-programvare eller egenutviklet løsning? v/Håvard Tverdal daglig leder i Leiebolig AS.

Digital løsning for opprettelse av depositumkonto i bank. v/Sven Samdal COO - Idfy Norge AS.

Behovet for standardisering av BIM for FDVU v/ Bjørn Brunstad fra Standard Norge.
Lydia & Catenda om BIM - hvilke fordeler vil det gi deg? v/Kaare Olsen, Lead Developer.

Sjekklister – Praktisk bruk av gode og gjennomtenkte sjekklister. v/senior systemutvikler Rune Øvrebø og kundekonsulent Sylvi-Ann B. Polland.
Sjekklister er et nyttig verktøy i mange sammenhenger. Hvordan bygge og ta i bruk en god sjekkliste. Hva er viktig å huske på ved utformingen og hva skal til for å sikre at listen blir brukt?

Produktnyheter: v/Support- og konsulentsjef Hans S. Rohde.
• Ny modul for avregning av strøm/energi. Vi demonstrerer hvordan løsningen fungerer.
• 3D-visning av boliger i uniAlltid
• Finn-integrasjon for annonsering av utleieobjekt.
• M.m.

Skytjenester og det fantastiske mulighetsrommet v/Ivar Gjervan fra Atea.

Vi har en felles avslutning hvor vi avrunder med lunsj

Velkommen til årets brukerforum

Brukerforum 2018

Vi har nå fått en stor produktportefølje som vi ønsker å dele med dere. Vi vil vise dere all den funksjonalitet du kan få tilgang på og hvordan dere skal bli de beste brukerne av våre produkter.

Påmeldingsfrist er utgått! Vi er fullbooket!

VI ER FULLBOOKET!

Arrangementet finner sted på Clarion Hotel & Congress Trondheim 7. - 8. november.