Lukk meny

View Maintenance – når vedlikeholdet står i fokus!

Brukervennlig vedlikeholdssystem

View Maintenance er komplett, brukervennlig, intelligent og fremtidsrettet vedlikeholdssystem som gir deg full oversikt. Systemet er bygget med tanke på lav brukerterskel slik at man trenger minimalt med brukeropplæring. Dette bidrar til at man enkelt kan spre bruken, få flere brukere som igjen gir et bedre grunnlag for beslutninger og godt vedlikehold.

 

 

Ta kontakt for en uforpliktende demo

Jeg ønsker en uforpliktende demoMange funksjoner

View Maintenance har gode funksjoner for konsolidering av data. Du kan med enkle grep importere og eksportere data fra for eksempel excel og andre lignende tabeller.

I View Maintenance finner du mange maler tilgjengelig med tanke på import og eksport. Har man grunndata fra før av, eksempelvis maskinparken, arbeidsordre for korrektvit vedlikehold, historikk og kontrollpunkter for prevantivt vedlikehold og oversikt av artikler, så er det en enkel jobb å importere dette i systemet.

Dette gir betydelig reduksjon av tid brukt for å implementere data. Andre nyttige funksjoner er  mulighet for lagerstyring, du kan knytte dokumenter opp mot et eller flere kontrollpunkter og maskin(er).

Brukervennlig meldingssystem

Med et meget brukervennlig meldingssystem blir innrapportering meget enkelt å gjøre. Hvis man oppdager behov for et tiltak på en runde, så er det enkelt å innrapportere et tiltak. Et kryss med kommentar og den går rett inn i systemet for behandling.

 

 

View Maintenance – systemet som du faktisk kommer til å bruke

 

RUNDELISTER
Rundelister gir deg mulighet til å enkelt gjennomføre daglige og ukentlige rutiner og du kan tidlig oppdage avvik.
Les mer om rundelister

ARBEIDSORDRE
Arbeidsordresystemet sørger for at du får god oversikt over alle typer planlagte oppgaver i vedlikeholds-sammenheng.
Les mer om arbeidsordre

HISTORIKK
Få full kontroll på historiske aktiviteter som gir deg bedre beslutningsgrunnlag for kontinuerlige forbedringer.
Les mer om historikk

MELDINGER
Meldingstjenesten i View Maintenance ivaretar hele organisasjonens innrapporteringsbehov til vedlikeholdsavdelingen.
Les mer om meldinger

AVVIK
Med vår avviksfunksjonalitet sikrer du at avvik følges opp og at nødvendig tiltak igangsettes.
Les mer om avvik

INNKJØP
Få oversikt over hvilke varer som er bestilt, når de er tilgjengelige, hvem som har bestilt og hvilken leverandør det er bestilt fra.
Les mer om innkjøp

DOKUMENTASJON
Knytt alle relevante dokumenter til både objekter og arbeidsordre. Dette gjør dokumentasjonen tilgjengelig der du befinner deg.
Les mer om dokumentasjon

OBJEKTREGISTER
Vi fokuserer på at objektregisteret skal være laget slik at man enkelt kan navigere seg gjennom de forskjellige nivåer for å finne ønsket objekt.
Les mer om objektregister

LAGERSTYRING
Med View Software får du full kontroll på reservedeler, antall på lager og fremtidige behov.

DRIFTSLOGG
Vår driftslogg dokumenterer mindre driftshendelser og sikrer at involverte ressurser blir informert.
Les mer om driftslogg

Ta kontakt med oss

Vi har stor kompetanse på vedlikehold av maskiner og utstyr. Dette sammen med vår software View Maintenace gjør oss til en profesjonell aktør når det kommer til vedlikhold.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss! Vi vil svare deg så godt vi kan og vi mener at du vil få et tilfredstillende svar.

VIEW Software gir oss full kontroll over materialer, reservedelslager og vedlikeholdsarbeidet som er blitt utført eller skal planlegges.

Peter Larsson, IT-manager Skistar

Vi oppdager raskt om det er enkelte komponenter som har hyppige feil og som derfor trenger ekstra vedlikehold eller utskifting. Før var vi litt på hæla med dette, men med View er vi alltid i forkant.

Tommy Olsen, Sundsfjord Smolt AS

Med View har vi fått et trygt og oversiktlig system. Vi sparer mye tid på forenkelede rutiner, meldingsdistribusjon og rapportering. Dette er tid som vi nå bruker på ytterligere å heve driftssikkerheten

Frank Scheuermann, Oscar Sylte

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.