Lukk meny

Objektregister

Tilgjengelig på:

Objektregisteret er skjelettet i systemet som all funksjonalitet er bygd rundt. Objektregisteret bygges opp av flere nivåer og kan bestå av en bransjestandard eller basert på egen struktur.

Vi fokuserer på at objektregisteret skal være laget slik at man enkelt kan navigere seg gjennom de forskjellige nivåer for å finne ønsket objekt. Dette kan være basert på lokasjon, avdeling, funksjon eller annen fornuftig inndeling.

Få en visuell oversikt på dine objekter

Nøkkelfunksjoner

Objektregisteret er skjelettet i View maintenance som all funksjon er bygd rundt. Under ser du noen av nøkkelfunksjonene som gjør denne til en meget nyttig og bruksvennlig funksjon.

Grunndata

Her kan du se all tilgjengelig objektdata.

Tekniske data

Egendefinerte informasjonskort for tekniske data.

Kart

Kartvisning med posisjonering av objektene.

Tellere

Det kan registreres timetellere etc på objektene slik at disse kan styre forfall på AO i stedet for en dato.

QR-koder

For raskere innmelding, kan du skyte en QR-kode og få opp Objektkortet med all relevant informasjon raskt.

Mobilt grensesnitt

For at du skal kunne ta med deg informasjon ut i felt, er alle vesentlige funksjoner for operativ bruk tilgjengelig i mobilt grensesnitt, for bruk på smarttelefoner og nettbrett.

Overblikk

Objektregisterets funksjon er i første rekke å organisere vedlikeholdsobjektene i en ønsket form. Det gir god oversikt over tekniske data i tillegg til at det fungerer som "knagg" for AO, Historikk, Meldinger osv.. Registeret kan presenteres i Struktur-, tabell- og kartvisning. I kartvisning kan man opprette objekter direkte i kartet samt laste opp dokumenter på valgt objekt.

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.