Lukk meny
Maintenance Icon

Hva er Maintenance?

View Maintenance – når vedlikeholdet står i fokus

Vedlikeholdet er viktig og med View Maintenance får du et godt vedlikeholdstyringssystem. Systemet er en investering som bidrar positivt til økonomisk overskudd gjennom høy utstyrstilgjengelighet, god leveranse, høy kapasitet, lav miljøbelastning og høy sikkerhet.

View Maintenance er komplett, brukervennlig, intelligent og fremtidsrettet vedlikeholdssystem som gir deg full oversikt. Med god oversikt av vedlikeholdet tar du bedre beslutninger og bidrar til bedre vedlikehold av dine maskiner og utstyr. Vårt vedlikeholdssystem bidrar til bedre helse for dine maskiner og utstyr og skal bidra til økt konkurransefortrinn. I tillegg til dette har vi sømløse integrasjoner mot Visma Global og Visma Business, hvilket gjør at du kan få en meget robust og effektiv løsning til din bedrift.


Kontakt oss Last ned brosjyre

Vis alle funksjoner

Prøv en demo i dag

Registrer deg i dag for å prøve vedlikeholdsproduktene våre. Hvis du ønsker, beholder vi dine data etter prøveperioden. Få kontroll på vedlikeholdet ditt!


  • 1
    Angi og send inn skjemaet
  • 2
    Motta e-post ved innlogging
  • 3
    Logg inn og start din ferd mot forretningsoversikt

Hva er sensorikk, og hva betyr det?

Med bruk av sensorikk får du et system som måler de objektive forholdene i rommet der brukerne befinner seg og som er helt uavhengig av byggets tekniske utforming, SD-anlegg og ventilasjonssystemer.
Ved hjelp av et trådløst system med åpent API, kan data enkelt eksporteres og brukes med andre systemer og løsninger.


Se video Kontakt oss Last ned brosjyre

Vi kan integrasjoner! Spør oss om råd da vel.

Vi har gjennom en årrekke utviklet og tilpasset vår integrasjonsmodul, da spesielt mot Visma Business og Visma Global. Dette innebærer at du, ved å integrere vår software mot et av disse ERP-programmene, så vil du få en enklere og mer effektiv hverdag. Ved hjelp av vår robuste integrasjon, så blir grunndata og transaksjoner sømløst oppdatert i begge systemer. Vår integrasjon fungerer sømløst sammen med vår software for maintenance (eam) og production (mps).

Les mer om integrasjoner

Kundestudier som drar fordeler av Maintenance

Under finner du et knippe av våre kunder som tar i bruk vårt virksomhetssystem for Maintenance. Har du spørsmål, nøl ikke, ta kontakt med oss!

Hva kundene våre sier

Et utvalg av våre kunders innerste tanker.


VIEW Software gir oss full kontroll over materialer, reservedelslager og vedlikeholdsarbeidet som er blitt utført eller skal planlegges.

Peter Larsson, IT-manager Skistar

Med View har vi fått et trygt og oversiktlig system. Vi sparer mye tid på forenkelede rutiner, meldingsdistribusjon og rapportering. Dette er tid som vi nå bruker på ytterligere å heve driftssikkerheten

Frank Scheuermann, Oscar Sylte

Når jeg kommer med tilbakemeldinger til View, så lytter de og videreutvikler ofte produktet med mine ønsker i tankene. Jeg føler jeg blir hørt og sett i forhold til mine ønsker og behov, og View har bidratt positivt til å håndtere økningen i antall kunder.

Jan-Petter Kongsberg, Agro & Mijø

Det er vanskelig å si hvor mye vi har spart på View, men noen millioner har det blitt. Kanskje et titalls. Det er både jeg og eierne ganske fornøyd med!

Clas Herland, Lundhs AS

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.