Lukk meny

Vedlikeholdsobjekt

Tilgjengelig på:

Med vedlikeholdsobjekt får du umiddelbar oversikt over arealene du forvalter.

Vedlikeholdsobjektfunksjonen gir deg umiddelbar oversikt over arealene du forvalter, både på overordnet nivå for distrikt og områder og mer detaljert for hvert bygg, med utearealer og tegninger for hver etasje i bygget. Funksjonen gir deg informasjonen du trenger for å utnytte og forvalte dine arealer best mulig.
Arealene og tilhørende informasjon er tilgjengelig i drift og vedlikehold, renhold, leieforvalting og brann og er tilgjengelig både på nett og mobil.

Vedlikeholdsobjekt tar deg med inn i fremtiden

Bruker du digitale bygningsinformasjonsmodeller (BIM), kan du integrere disse med View Facility Management Arealforvaltning via Bimsync. Bygningsdeler og vedlikeholdsobjekter blir identifisert og beskrevet i en felles struktur gjennom buildingSMART Data Dictionary (bSDD). Informasjon fra BIM kan brukes til analyse og planlegging i View Facility Management.

Nøkkelfunksjoner

Vedlikeholdsobjektfunksjonen gjør det enkelt å forvalte dine arealer. Under ser du noen av nøkkelfunksjonene som gjør vedlikeholdsobjekt meget nyttig og brukervennlig.

Enkel tilgang

Grunnlagsdata samlet på ett sted gir deg enkel tilgang til all informasjonen du behøver om byggene.

Enklere hverdag

Tegninger både på nett og i appen gjør hverdagen enklere.

Offentlig informasjon

Koblingen mellom grunneiendom og matrikkel gir deg oppdatert offentlig informasjon om eiendommen.

Fagtegninger

Fagtegninger for de tekniske anleggene i bygget som f.eks. el, VVS og brann

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.