Lukk meny

Ressursplanlegger

Tilgjengelig på:

Med View Facility Management Ressursplanlegger får du full oversikt over alle oppgaver og ressurser i et godt og visuelt grensesnitt.

Vår ressursplanlegger gjør at du planlegge tiltak ved hjelp av en tidsakse/kalender, og samtidig ha en oversikt over ressursene som er tilgjengelig i organisasjonen. Visningen kan tilpasses ønsket tidsperiode og du kan fordele tiltak der ansvarlig ennå ikke er satt. Oppgaver og ressurser kan enkelt og effektivt knyttes sammen og flyttes ved hjelp av «drag-n-drop».

Vår ressursplanlegger gir deg god oversikt og er enkel i bruk
Vår ressursplanlegger gir deg god oversikt og er enkel i bruk

Nøkkelfunksjoner

Ressursplanleggeren til View Facility Management gir deg full oversikt. Under ser du noen av nøkkelfunksjonene som gjør denne til en meget nyttig og bruksvennlig funksjon.

Oppgaver

Du får en visuell oversikt over alle oppgaver, både i listevisning og ressursoversikt.

Organisasjon

Du får en visuell oversikt over alle oppgaver i en organisasjon og kan enkelt re-allokere ved behov.

Drag'n'drop

Drag'n'drop funksjoner hjelper deg til å være rask og effektiv, og du bruker minimalt med tid på å organisere oppgaver og tilgjengelige ressurser.

Tilpasningsdyktig

Tilpass visning til ønsket tidsperiode for en bedre oversikt og enklere tilpasning.

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.