Lukk meny

Arealforvaltning

Tilgjengelig på:

Gjør det enkelt å vite hvilke arealer og bygninger du forvalter.

View Facility Management’s arealforvaltning gir deg umiddelbar oversikt over arealene som forvaltes, både på overordnet nivå for distrikt og områder,  og mer detaljert for hvert bygg med utearealer og tegninger for hver etasje i bygget. Du får informasjonen du trenger for å best mulig utnytte og forvalte dine arealer. Arealene og tilhørende informasjon er tilgjengelig i drift- og vedlikehold, renhold, leieforvalting og brann og er tilgjengelig både på web og mobile enheter.

Arealforvaltning

Denne funksjonen er en del av grunnstammen for deg som forvalter bygg og eiendom.

 

Gode koblinger

Integrasjon med Kartverkets Matrikkel gir oppdatert offentlig informasjon om bygg og grunneiendom for deg som har stor portefølje.
Lagre

Nøkkelfunksjoner

Arealforvaltningsfunksjonen er meget enkel og oversiktlig i bruk. Under ser du noen av nøkkelfunksjonene som gjør denne til en meget nyttig og bruksvennlig funksjon.

Grunnlagsdata

Grunnlagsdata samlet for hele systemet gir deg enkel tilgang til all informasjon du behøver.

Tegninger

Mulighet for tilgang til tegninger både online og i mobil applikasjon gjør hverdagen enklere.

Gode koblinger

Integrasjon med Kartverkets Matrikkel gir oppdatert offentlig informasjon om bygg og grunneiendom for deg som har stor portefølje.

God oversikt

Fagtegninger for de tekniske anleggene i bygget som f.eks. EL, VVS, Brann med mer.

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.