Lukk meny
Maintenance Icon

View Facility Management - et komplett FDV-system

View Facility Management er et komplett, intelligent og fremtidsrettet virksomhetssystem som gir deg full oversikt. Med god oversikt tar du bedre beslutninger og bidrar til bedre forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger og eiendommer.

Du får forbedret kontroll på kostnader og inntekter som gir økt lønnsomhet og konkurranseevne. Alt dette oppnås gjennom maksimal arealutnyttelse og optimalt vedlikehold av din eiendomsmasse.

Våre løsninger har stort fokus på smarte bygg og ved hjelp av sensorikk. Med dette gir vi bygget intelligens og en hukommelse og vi gjør bygget levende og brukerne gir bygget en stemme.

Som følge av våre løsninger og kompetanse vil du oppleve økt effektivitet, du får kontroll på økonomien og god oversikt.


Kontakt oss Last ned brosjyre

Hva er sensorikk?

Med bruk av sensorikk får du et system som måler de objektive forholdene i rommet der brukerne befinner seg og som er helt uavhengig av byggets tekniske utforming, SD-anlegg og ventilasjonssystemer.
Ved hjelp av et trådløst system med åpent API, kan data enkelt eksporteres og brukes med andre systemer og løsninger.


Se video Kontakt oss Last ned brosjyre

Våre case studies

Under finner du et knippe av våre kunder som tar i bruk vårt virksomhetssystem for Facility Management. Har du spørsmål, nøl ikke, ta kontakt med oss!

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.