Lukk meny

View Software kjøper Synkarion

juni 6, 2018 View Software Pressemelding

Fra venstre: Gründer Jakob Jordal fra Synkarion og CEO Pål E. Bertntsen

Fra venstre: Gründer Jakob Jordal og CEO Pål E. Bertntsen

Bildet: Fra venstre Jakob Jordal og Pål E. Berntsen

View Software AS, som har en sterk posisjon innen programvare for vedlikehold av bygg, maskiner og rullerende materiell kjøper Fredrikstad-baserte Synkarion AS. For View betyr dette en kraftig styrking av området Service Management.

100% skybasert

Synkarion startet opp i 2001 og er en erfaren leverandør av programvare. De har en stabil kundemasse hvor Gjensidige er en av de største. Selskapet har 4 ansatte og har gjennom 17 år hatt et velfungerende utviklingsmiljø sammen med ICB i Bulgaria. Synkarion var svært tidlig ute med å levere 100% skybaserte systemer med stort fokus på bruk av mobile enheter. De flytter inn i kontorene til View Software i Moss.

Synkarion leverer 3 hovedprodukter; Programvare for oversikt og styring av arbeidsflyt innen Auto og Maritim verkstedsdrift, samt ServiceBook, et moderne skybasert FDV verktøy for aktører innen bygg og eiendom.

«Sammenslåingen med View betyr stabilitet, tilgang til mer ressurser og et større kompetansemiljø. Alle ansatte i Synkarion blir med inn i View og samarbeidet med ICB styrkes ytterligere» understreker Jakob Jordal, gründer av Synkarion.

Styrker View’s produktportefølje

«Synkarion AS leverer brukervennlige skyløsninger med lave oppstartskostnader og det vil styrke vår satsning innen Service Management segmentet» sier CEO i View Software, Pål Einar Berntsen


Pål Einar Berntsen

View Software
Mobil: +47 905 42 008
E-post: peb@view.no

Jakob Jordal
Synkarion
Mobil: +47 917 77 568
E-post: jakob@synkarion.no

Last ned pressemelding


Kommentarer

  • Relaterte artikler
  • Flere innlegg fra Pressemelding
  • Flere innlegg fra View Software

Fant ingen relaterte innlegg.

Flere innlegg fra Pressemelding (5)

Flere innlegg fra View Software (11)

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.