Lukk meny

Ny produksjonsplanlegger tilgjengelig for deg

mars 27, 2019 View Software Production

Med vår skybaserte programvare for ressursplanlegging innen produksjon, kan du enkelt allokere ressurser tilknyttet en produksjonsordre.

Den er allerede tilgjengelig i skyen for alle som har View Production.

Produksjonsplanleggeren er en grafisk visning av maskiner, personell og materialer tilknyttet en produksjonsordre. Dette er en skybasert modul tilgjengelig for både kunde av View Production og Pro-M

«Du får en enkelt oversikt over hvorvidt du har alle de ressursene som trengs for å utføre produksjonsordre du har fremover i tid. Med ressursene tenker vi da både på personell, materialer og ledig maskintid» forklarer Terje Greaker, Customer Success manager i View Production.

Vår produksjonsplanlegger får kabalen til å gå opp

Greaker viser i løsningen hvordan det viser rødt når en produksjonsordre mangler ressurser. Han viser frem en fiktiv ordre som mangler materialer.

«Hvis vi ser på denne ordren her så ser vi at ordren skal utføres om tre uker, men at det mangler materialer. Vi ser også hvorvidt materialer er bestilt og når de vil ankomme» forklarer Greaker.

På en annen fiktiv ordre kan man se at man mangler bemanning for å utføre.

Hvis jeg er produksjonssjef og ser at det mangler bemanning for en fremtidig ordre, hva gjør jeg da?

«Da leier du inn, eller så flytter du personell fra en annen avdeling. Dersom du leier inn så legger du til en person i løsningen, og hvis du flytter en person så er det «drag and drop» inne i løsningen» forklarer Greaker.

Løsningen fungerer som oversiktsbilde, hvor man kan legge til, flytte og bestille i den hensikt å hele tiden få ressurskabalen til å stemme opp mot produksjonsordre.

«Du kan gå inn å se på ulike visninger. Nå er jeg inne og ser på oversiktsbilde på kapasitet, og ser da hvilke uker det er problemer med kapasitet på bemanning i forhold til ordre» sier Greaker.

 

Skjermbilde av produksjonsplanlegger

Kommentarer

  • Relaterte artikler
  • Flere innlegg fra Production
  • Flere innlegg fra View Software

Fant ingen relaterte innlegg.

Flere innlegg fra Production (3)

Flere innlegg fra View Software (11)

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.