Lukk meny

Oskar Sylte og deres berømte ananasbrus

Oskar Sylte og deres berømte ananasbrus

I 1929 starter Oskar Sylte Mineralvannfabrikk i leide lokaler i Molde. Konkurransen var hard da det allerede fantes 16 mineralvannfabrikker i Møre og Romsdal. I tillegg solgte både Hansa og Dahls Bryggeri mineralvann i regionen. Ananasbrus har vært produsert av Oskar Sylte helt siden starten i 1929. Varemerket Ananasbrus ble første gang registrert 4. desember 1941. Ananasbrusen er fortsatt det brusmerket som gir de sterkeste assosiasjonene til Oskar Sylte Mineralvannfabrikk.

Sylte satser nå på egne produkter, det vil si ananasbrus. pærebrus, sitronbrus, rødbrus – og i tillegg Solo, som Sylte i 1934 var med og grunnla og er medeier i.

Oskar Sylte er som Bugatti. Eller Lamborghini. Ingen av dem er størst, men de har likevel et navn og renommé som er viden kjent.

Bakgrunn

Oskar Sylte produserer 18.000 brus i timen. Det er fem flasker i sekundet, for den som klarer å følge med. Kravene til effektivitet, hygiene og driftssikkerhet er store. De trengte et sikkert datasystem til å styre vedlikeholdet av alt maskinelt utstyr. På anbefaling valgte de View Maintenance som leverandør til Deres vedlikehold.

Løsning

Oskar Sylte loggfører alt som er gjort i alle ledd av produksjonslinjen. View Maintenance forteller hva som står for tur, hvilke deler som skal vedlikeholdes eller skiftes og loggfører hvilke reservedeler som er på lager og hva som må bestilles.

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.