Lukk meny

Bedriften som holder Norge isolert

Bedriften som holder Norge isolert

GLAVA® er et norsk selskap med strategi og drift tilpasset norske forhold. Dette er forhold de har jobbet i hver eneste dag siden 1935. De har tekniske konsulenter og representanter i hele landet. Deres isolasjon er markedsleder og er totalleverandør av isolasjon og byggesystemer. De har over lang tid utviklet isolasjonen spesielt for norske forhold og norsk byggeskikk. Deres produkter er laget av miljøvennlige råvarer, utviklet for å isolere best.

Omkranset av dype skoger like ved svenskegrensen ligger Glava. Her ved hovedkontoret i Askim produseres den kjente glassulla.

Utfordring

For Glava var det først og fremst viktig at de hadde et system som både var pålitelig, ga god oversikt og som kunne bidra til å effektivisere deres hverdag.

Løsning

For Glava falt valget på View Maintenance fordi de var av en klar mening at dette var et av markedets beste løsninger for dem. I View Maintenance holder de orden på alle arbeidsordre, både fast vedlikehold og innmeldte feil. All informasjon og ferdigmelding fra utførende personell blir så oppdatert og registrert i View Maintenance.

De loggfører alle serviceoppdrag på hver enkelt maskin, dokumenterer arbeids- oppgaver og prosesser knyttet til drift og vedlikehold. View Maintenance varsler ikke bare om kommende service, men også om hvilke reservedeler som bør ligge på lager i nærmeste fremtid.

Glava er kjent for prima kvalitet!
Glava er kjent for prima kvalitet!

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.