Lukk meny

Asker kommune velger View Software som sin FDV-leverandør!

juni 25, 2018 View Software Pressemelding

asker-kommune-byvaapen

View Software kom vinnende ut av anbudskonkurransen hvor Asker Kommune skulle velge ny leverandør av software til forvaltning, drift og vedlikehold av deres bygg og eiendom.

Nye Asker kommune

View Software vil levere et komplett, intelligent og fremtidsrettet Facility Management system for Nye Asker kommune. Leveransen vil være i forbindelse med sammenslåingen av Asker, Røyken og Hurum kommune.

«Vi er stolte over å ha blitt valgt som leverandør for dette prosjektet. Det er alltid gøy å få nye profilerte kunder og bygg,» sier Daglig leder Pål Einar Berntsen i View.

View satser tungt på FDV-systemer og ønsker være i front når byggvedlikehold nå digitaliseres.

Om View Software

View Software utvikler systemer og har kompetanse som hjelper kunder med å bli enda bedre på å planlegge, optimalisere og dokumentere viktige og verdiskapende prosesser. Gjennom å benytte View Maintenance eller View Facility Management får kundene et virksomhetssystem der informasjon om deres eiendeler, tilstand på disse og fremtidig vedlikeholdsbehov klart fremgår.


Kommentarer

  • Relaterte artikler
  • Flere innlegg fra Pressemelding
  • Flere innlegg fra View Software

Fant ingen relaterte innlegg.

Flere innlegg fra Pressemelding (5)

Flere innlegg fra View Software (10)

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.