Lukk meny

Vi ansetter 14 nye medarbeidere

oktober 9, 2017 View Software Artikler

View Software er en ledende leverandør av programvare for forvaltning, drift og vedlikehold av bygg, maskiner og rullerende materiell.

I den siste tiden har de ansatt 14 nye medarbeidere ved selskapets kontorer i Moss og Trondheim. Nyansettelsene er et resultat av strategi om å løfte og videreutvikle View Software sin posisjon i Norge og internasjonalt. Selskapet har nå 52 ansatte som betjener over 500 kunder og 12 000 brukere.

Økt etterspørsel

«Vi opplever økt etterspørsel etter våre løsninger innenfor områdene forvaltning, drift, vedlikehold og produksjonsplanlegging. Med ansettelsene av nye medarbeidere har View Software styrket kompetansen innenfor så vel programmering, fagkonsulenter og ledelse.

Vi vil i tiden fremover vokse både organisk og gjennom oppkjøp», sier administrerende direktør Pål Einar Berntsen. View Software fikk i mai 2017 inn Viking Venture på eiersiden med 49 prosent eierandel. Viking Venture har stor erfaring med å utvikle selskaper til å ta ut sitt internasjonale potensiale.

Blant de 14 ny ansatte vil 9 jobbe ved View Software sitt kontor i Trondheim og de øvrige 5 ved hovedkontoret i Moss. Selskapet forventer å ansette flere medarbeidere i løpet av dette året.

Om View Software

View Software utvikler systemer og har kompetanse som hjelper kunder med å bli enda bedre på å planlegge, optimalisere og dokumentere viktige og verdiskapende prosesser. Gjennom å benytte View Maintenance eller View Facility Management får kundene et virksomhetssystem der informasjon om deres eiendeler, tilstand på disse og fremtidig vedlikeholdsbehov klart fremgår.

Brukere av View Production styrer hver dag sitt råvarebehov, planlegger og optimaliserer sin produksjon, lager lønnsomhetskalkyler og produserer viktig dokumentasjon som skal følge det ferdige produktet.

View Software har kontorer i Moss, Trondheim og Notodden og hadde i 2016 en omsetning på 48 millioner kroner.


Kommentarer

  • Relaterte artikler
  • Flere innlegg fra Artikler
  • Flere innlegg fra View Software

Fant ingen relaterte innlegg.

Flere innlegg fra Artikler (5)

Flere innlegg fra View Software (11)

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.